Rottebekæmpelse

Milj√łvenlig, effektiv og giftfri rottebek√¶mpelse

Rotter

PROFESSIONEL BEKÆMPELSE AF ROTTER

Nordisk Skadedyrservice rottebek√¶mpelse best√•r af 2 konkrete metoder, som begge er 100% giftfri og milj√łvenlige – Digitale f√¶lder og rottehunde.

Vores digitale f√¶lder er af m√¶rket Ratmo og er state-of-the-art digitale rottef√¶lder med tilh√łrende mobiltelefon app.
Vores rottehunde er yderst effektive til inddrivelse og fangst af rotter her og nu.
Den primære forskel på de 2 metoder er henholdsvis passiv og aktiv bekæmpelse.

Digitale rottefælder РRatmo

Ratmo er en ny digital platform til rottebekæmpelse, som giver fuldt overblik over alle udsatte rottefælder. Blandt andet får du vi den indsamlede data et konkret indblik i hvornår og hvorhenne rotteaktiviteten er, samt i hvilke områder der skal sættes ekstra ind.
Platformen er underst√łttet af kunstig intelligens og maskinl√¶ring, der automatisk analyserer den data som RATMO genererer. Data detaljer som fangstomr√•der, fangsttidspunkt, temperatur ved fangst, √•rstid, madding osv., vil alt sammen g√łre dig klogere p√• rottens adf√¶rd, hvilket i fremtiden g√łr dig istand til at kunne forbedre og l√¶gge egne strategier indenfor rottebek√¶mpelse.
Du kan læse meget mere om Ratmo og fordelene ved systemet på vores dedikerede sider her på websitet РGiftfri rottebekæmpelse med Ratmo.

Rottebekæmpelse her og nu РRottehunde

I Nordisk Skadedyrservice r√•der vi over specialtr√¶nede rottehunde samt hundef√łrere, der er s√¶rligt uddannet til at opsore, lokalisere og aflive rotter. en hurtig opsporing og bek√¶mpelse betyder at virksomheder og butikker minimerer skader og udgifter forbundet med kassering af varer og oprydning.

Vores hundehold bliver oftest brugt ved:

  • Detektering, opsporing og rottebek√¶mpelse hos vores faste kontraktkunder
  • Indend√łrs i detailhandlen, medicinal, f√łdevare- og andre f√łlsomme producenter
  • Detektering, opsporing og rottebek√¶mpelse i kommuner

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse

Ja tak!