Cookie og privatlivspolitik

Cookie- og privatlivspolitik hos Nordisk skadedyrservice

Introduktion

N√•r du bes√łger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at √łge v√¶rdien af de annoncer, der vises p√• siden. Hvis du ikke √łnsker, at der indsamles oplysninger, b√łr du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres form√•l og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes p√• din computer, mobil el. tilsvarende med det form√•l at genkende den, huske indstillinger, udf√łre statistik og m√•lrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Google Analytics
Google Ads
Facebook Analytics
Facebook Ads

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henf√łres til dig. N√•r du benytter vores website indsamler og behandler vi en r√¶kke s√•danne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller unders√łgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, √łvrig brug af services eller foretager k√łb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk f√łlgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker p√• (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk v√¶re i forbindelse med oprettelse af login eller ved k√łb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger h√¶ndeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i √łvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have st√łrst sandsynlighed for at v√¶re relevante for dig, at registrere dine k√łb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, n√•r de ikke l√¶ngere er n√łdvendige. Perioden afh√¶nger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvorn√•r informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker p√•, geografisk placering, k√łn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til m√•lretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at f√• oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid g√łre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan ogs√• tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Kontakt@nordiskskadedyrservice.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du ogs√• mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
√ėnsker du ikke l√¶ngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begr√¶nse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogs√• sende os en anmodning herom til ovenn√¶vnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Nordisk skadedyrservice
Dæmningen 67, st
2610 R√łdovre
Telefon: 53636687
Email: Kontakt@nordiskskadedyrservice.dk

 

Persondatapolitik hos Nordisk skadedyrservice

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Nordisk skadedyrservice.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.

Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Hvis du √łnsker at k√łbe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemf√łre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Vi kan bruge cookies til at holde styr p√• indholdet i din indk√łbskurv, mens du bruger vores webshop.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Nordisk skadedyrservice indsamler og behandler dine persondata, n√•r du foretager dig f√łlgende:

– Bes√łger vores hjemmeside
– Sender os sp√łrgsm√•l, reklamationer eller feedback

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på https://nordiskskadedyrservice.dk er Nordisk skadedyrservice, Dæmningen 67, st, cvr nr. 29513171

Behandlingsgrundlag og formål

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har k√łbt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekr√¶ftelse samt en leveringsbekr√¶ftelse.

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 1 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi s√¶lger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overf√łrer ikke dine persondata til tredjelande.

Vi har vores hjemmeside hos Simply.com , som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i Simply.coms datacentre.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverand√łrer for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverand√łrer er databehandlere og behandler i visse tilf√¶lde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en r√¶kke rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om f√łlgende:
‚ÄĘ At f√• adgang til og f√• rettet/√¶ndret dine persondata
‚ÄĘ At f√• slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

√ėnsker du ikke l√¶ngere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begr√¶nse behandlingen af dine personoplysninger, kan du ogs√• sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse kontakt@nordiskskadedyrservice.dk.

 

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse

Ja tak!