Bekæmpelse af mår

Slip af med din mår

Mår

PROFESSIONEL BEKÆMPELSE AF MÅR

Nordisk skadedyrservice har, på forsvarlig vis, over årene hjulpet utallige danskere med at få fordrevet mår fra deres hjem, og vi står klar til at hjælpe og rådgive dig.

Har du mår på loftet?

De mest typiske tegn på mår på loftet er følgende:

Lyde på loftet i døgnets mørke timer. Det første de fleste tænker på, når der er liv på loftet, er typisk mus og rotter, men er lydene af højere karakter, er der sandsynligvis tale en om en mår. Der vil typisk være larm sen aften og i de tidlige morgentimer ved solnedgang/solopgang.

Måren jager og er primært aktiv om natten, og der er derfor som oftest ro i dagtimerne. Derimod er støj fra loftet i nattetimerne typisk en indikation af tilstedeværelse af mår.

Måren er primært aktiv i de tidlige morgentimer, og du vil derfor opleve støj, der kan få selv den mest morgenfriske person til at blive lidt vranten.

Andre tegn på mår på loftet kan være:

  • Fund af ekskrementer og rester af smådyr
  • Måren henter døde fugle og mus ind, som kan ligge og rådne på loftet
  • Ødelagt isolering samt isoleringsrester
  • Ubehagelige lugte fx af urin fra mår
  • Fjer fra fugle eller isoleringsrester, der stikker ud fra tagudhæng

Findes der høns eller kaniner i området, øges risikoen for besøg af mår, ligesom stråtag øger risikoen, hvis der er huller i taget, der kan give måren lettere adgang til loftet.

Du kan også ringe til os med det samme på 53 63 66 87, så giver vi dig et uforbindende tilbud på at opsige samlivet med din mår.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse

Ja tak!