About

M√łd Nordisk Skadedyrservice

Vi bekæmper skadedyr uden  brug af gift

Virksomheden Nordisk Skadedyrservice

Nordisk skadedyrservice er startet af Rune Barslund, som i mange √•r drev skadedyrsfirmaet Barslund Skadedyrskontrol. Det var den gang et mindre familiedrevet firma, med fokus p√• h√łj service og t√¶t kontakt til kunden.

Efter 15 √•r solgte Barslund Firmaet, med en stor kundeportef√łlje, for at koncentrere sig om giftfri bek√¶mpelse. Den nye rotte bekendelse forb√łd nu permanent brug af gift og det var en sp√¶ndende udfordring, som resulterede i Nordisk Skadedyrservice.

Rune Barslund er medopfinder og har i de seneste år testet og udviklet RATMO, en af markedets mest avancerede og bedste elektroniske giftfri fælder, med mulighed for at indhente oplysninger om rotternes levevis og adfærd. Disse fælder bruges idag i kommuner og virksomheder i både ind og udland og giver en meget mere effektiv rottebekæmpelse, uden brug af gift.

Den gr√łnne tanke er nu videref√łrt i Nordisk Skadedyrservice. Rotter bek√¶mpes med giftfri RATMO f√¶lder, Flydende spr√łjtegifte i litervis, er udskiftet med sm√• dr√•ber √¶degift. Varmebehandlinger bruges, hvor det er muligt og husm√•r fjernes med naturprodukter.

Nordisk skadedyrservice er i√łvrigt den f√łrste virksomhed i Danmark der k√łrer 100 pct giftfri bek√¶mpelse imod rotter, hver servicemand sparer derved mange hundrede kilo rottegift √•rligt, det er en bedrift som vi er meget stolte af.

H√łr hvad vores kunder siger

Hos Nordisk Skadedyrservice s√¶tter vi en √¶re i at holde vores l√łfter og udf√łre opgaver som lovet.
Her kan du se et lille uddrag af vores kunders anmeldelser af virksomheden Nordisk Skadedyrservice på Trustpilot.

Er du selv en glad og tilfreds kunde vil vi være meget taknemmelige for din ameldelse ligeledes.

Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse

Ja tak!